Bøger

Virtuel_bog_Død

Lodbrogsønnernes Død

Udkommet april 2019.

Foråret 873. Rolf og lodbrogsønnerne gør tjeneste i Konstantinopels garde, selvom det volder dem problemer at være underlagt en kristen herre. Da de en nat finder rigets tredjemægtigste mand myrdet, og meget tyder på, at morderen er nordbo, begynder et kapløb med tiden.

Mens ligene hober sig op, rejser Rolfs efterforskning hurtigt flere spørgsmål, end den opklarer. Hvad er det for en hemmelighed, morderen forsøger at skjule? Hvor langt ind i magtens cirkler fører sporene? Og nytter det for Rolf og hans venner at flygte hjem mod nord, da jorden brænder under dem – eller er deres fjender så magtfulde, at de kan ramme dem hvor som helst?

Lodbrogsønnernes Død bygger på virkelige begivenheder og er tredje selvstændige bind i Lasse Holms succesfulde krimitrilogi om vikingerne.

Hardcover, 383 sider.
Politikens forlag
Se pris

Virtuel_bog_Ran

Lodbrogsønnernes Ran

Udkommet februar 2018.

Foråret 868. En flåde på 80 langskibe lægger ud fra Frankerrigets kyst med kurs mod syd. Ombord er Rolf Rapkæft, hans ven Hastein, broder Jarvis og skjoldmøen Ylva – foruden lodbrogsønnerne Bjørn Jernside, Sigurd Slangeøje, Halfdan Hvidsærk og mere end 2.000 andre vikinger

Målet er det muslimske Spanien, hvor der efter sigende findes god plyndring. Mange byer falder, og skibene fyldes med sølv, men da maurerne går til modangreb, efterlades et enkelt skib i Middelhavet. Og da nogen begynder at aflive mandskabet én for én, må Rolf tage al sin snilde til hjælp for at afsløre den skyldige.

Lodbrogsønnernes Ran bygger på virkelige begivenheder og er andet selvstændige bind i Lasse Holms succesfulde krimitrilogi om vikingerne.

Hardcover, 399 sider.
Politikens forlag
Se pris

Virtuel_bog_Hævn

Lodbrogsønnernes Hævn

Udkommet oktober 2017.

Foråret 866. En nordengelsk landsby bliver overfaldet af vikinger. På byens galgeplads står den dansk-saxiske dreng Wulf med løkken om halsen. Mens landsbyen brænder ned bag dem, tager angriberne ham med til deres ringborg og kalder ham Rolf.

Langsomt går det op for Rolf, at overfaldet på landsbyen ikke var tilfældigt: Den berømte viking Ragnar Lodbrogs fem sønner – Bjørn Jernside, Ivar Benløs, Sigurd Slangeøje, Halfdan Hvidsærk og Ubbe Frillesøn – er kommet til England for at hævne deres far, som er død af slangebid i den northumbriske kong Ællas varetægt.

Da brødrenes hævntogt udvikler sig til en storstilet invasion, og Rolfs egne hemmeligheder gradvist bliver afsløret, starter et kapløb med tiden. Kan han nå at bevise kongens uskyld og forhindre den massakre, der truer i horisonten?

Lodbrogsønnernes Hævn bygger på virkelige begivenheder og er første bind i en trilogi om den tidlige vikingetid.

Hardcover, 374 sider.
Politikens forlag
Se pris

 

Virtuel_bog_Republikaneren

Republikaneren.

Udkommet februar 2016.

Rom, år 44 før vor tidsregning. Julius Cæsar, Roms diktator, er blevet myrdet. En gruppe af senatorer, ledt af Marcus Iunius Brutus, har taget ansvaret for mordet, og de forsøger at genoplive demokratiet, mens byens befolkning kryber sammen i frygt for den magtkamp, alle ved er på vej.

Midt i det tiltagende kaos bliver lægen Demetrios bedt om at obducere liget, og resultatet tyder ikke på, at Brutus og hans kumpaner er de skyldige. Men kan Demetrios nå at afsløre den rigtige morder tidsnok til at forhindre endnu en blodig borgerkrig? Og står Rom overhovedet til at redde?

‘Republikaneren’ er en storpolitisk krimi fra antikken, og sidste del i en trilogi, der beskriver den romerske republiks dødskamp.

Hardcover, 420 sider.
Forlaget Fahrenheit
Se pris

Virtuel_bog_GrækerenGrækeren.

Udkommet april 2015.
Athen, år 63 før vor tidsregning. Lægen Demetrios tilkaldes, da et drengelig bliver fundet i et af Piræus’ pakhuse. Snart er han rodet ind i en affære, der truer med at knuse både ham selv og hans familie. Og alle spor peger mod Rom, hvorfra han er idømt eksil på livstid.

‘Grækeren’ er en storpolitisk krimi fra antikkens Rom, og anden del i en trilogi, der beskriver Den romerske republiks dødskamp.

Hardcover, 419 sider.
Forlaget Fahrenheit
Se pris

Virtuel_bog_RomerenRomeren.

Udkommet Februar 2014.
Rom, år 91 før vor tidsregning. Folketribunen Marcus Livius Drusus bliver myrdet i sit eget hjem, og lægen Demetrios påtager sig modvilligt at opklare forbrydelsen. Sporene førers ham fra Roms laveste slaver til de fornemste adelsfamilier, og videre ind i Abruzzos bjerge, hvor en borgerkrig mellem Rom og Italiens undertrykte folkeslag er under opsejling.

Han indblandes i opgøret mellem krigshelten Marius og opkomlingen Lucius Cornelius Sulla. Kan en af de to være morderen? Og hvilken rolle spiller Demetrios’ egen fortid i opklaringen af forbrydelsen?

‘Romeren’ er en storpolitisk krimi fra antikkens Rom, og første del i en trilogi, der beskriver Den romerske republiks dødskamp.

Hardcover, 419 sider.
Forlaget Fahrenheit
Se pris