Bøger

Virtuel_bog_Republikaneren

Republikaneren.

Udkommet februar 2016.

Rom, år 44 før vor tidsregning. Julius Cæsar, Roms diktator, er blevet myrdet. En gruppe af senatorer, ledt af Marcus Iunius Brutus, har taget ansvaret for mordet, og de forsøger at genoplive demokratiet, mens byens befolkning kryber sammen i frygt for den magtkamp, alle ved er på vej.

Midt i det tiltagende kaos bliver lægen Demetrios bedt om at obducere liget, og resultatet tyder ikke på, at Brutus og hans kumpaner er de skyldige. Men kan Demetrios nå at afsløre den rigtige morder tidsnok til at forhindre endnu en blodig borgerkrig? Og står Rom overhovedet til at redde?

‘Republikaneren’ er en storpolitisk krimi fra antikken, og sidste del i en trilogi, der beskriver den romerske republiks dødskamp.

Hardcover, 420 sider.
Forlaget Fahrenheit
Pris: kr. 299,-
Køb nu

Virtuel_bog_GrækerenGrækeren.

Udkommet april 2015.
Athen, år 63 før vor tidsregning. Lægen Demetrios tilkaldes, da et drengelig bliver fundet i et af Piræus’ pakhuse. Snart er han rodet ind i en affære, der truer med at knuse både ham selv og hans familie. Og alle spor peger mod Rom, hvorfra han er idømt eksil på livstid.

‘Grækeren’ er en storpolitisk krimi fra antikkens Rom, og anden del i en trilogi, der beskriver Den romerske republiks dødskamp.

Hardcover, 419 sider.
Forlaget Fahrenheit
Pris: kr. 299,-
Køb nu

Virtuel_bog_RomerenRomeren.

Udkommet Februar 2014.
Rom, år 91 før vor tidsregning. Folketribunen Marcus Livius Drusus bliver myrdet i sit eget hjem, og lægen Demetrios påtager sig modvilligt at opklare forbrydelsen. Sporene førers ham fra Roms laveste slaver til de fornemste adelsfamilier, og videre ind i Abruzzos bjerge, hvor en borgerkrig mellem Rom og Italiens undertrykte folkeslag er under opsejling.

Han indblandes i opgøret mellem krigshelten Marius og opkomlingen Lucius Cornelius Sulla. Kan en af de to være morderen? Og hvilken rolle spiller Demetrios’ egen fortid i opklaringen af forbrydelsen?

‘Romeren’ er en storpolitisk krimi fra antikkens Rom, og første del i en trilogi, der beskriver Den romerske republiks dødskamp.

Hardcover, 419 sider.
Forlaget Fahrenheit
Pris: kr. 299,-
Køb nu